innevo consulting

Edellä muita parhailla tuotteilla
ja menetelmillä.

 

Innovaatiojohtajuus ei ole sattumaa, vaan se saavutetaan suuntautumalla strategisesti oikein ja toteuttamalla strategian mukaiset toimenpiteet johdonmukaisesti koko yrityksen tasolla.

 
 

Tekninen konsultointi

Parhaat valmiudet strategian johdonmukaiseen toteutukseen

Success means balancing details and the big picture
 

Integroitu yritysjohto

Perehdymme asiakkaan kanssa liiketoimintaprosesseihin, jotka sopivat kulloisenkin teknologiaympäristön erityisvaatimuksiin, ja tuemme asiakasta teknologiavalikoiman suuntaamisessa muuttuvien ja syklisten markkinoiden kilpailuvaatimusten mukaisesti.

 

Tekniset menetelmät

Neuvomme asiakasta tuotteiden valmistukseen liittyvissä teknisissä ja tieteellisissä menetelmissä, erityisesti puolijohde-elektroniikan, mikromekaniikan, nanoteknologian ja uusien teknologioiden menetelmissä.

For being a step ahead tomorrow one needs to asess trends accurately today
Mallinnos magneettikentästä energia-autonomisille järjestelmille suunnitellussa värähtelygeneraattorissa. © Hahn-Schickard-Gesellschaft
 

Teknologiatiedustelu ja tuotevalikoiman hallinta

Annamme asiakkaan käyttöön tuntemuksemme kansainvälisistä markkinoista, samoin laajat kontaktimme, jotta asiakas saa tietoa oman tuotevalikoimansa kehittämisen kannalta merkittävistä mikromekaniikan ja nanoteknologian alan kehitystyön tuloksista. Pidämme jatkuvasti silmällä asiakkaan markkina-aluetta ja sen erikoistarpeita.

 

Asiakaskohtaisen tuote- ja prosessikehityksen projektinhallinta

Osa yrityksistä kehittää ja valmistaa rakenneosia huipputeknologian eri käyttöalueille, käytettäväksi järjestelmissä joko sellaisenaan tai komponentteina. Tuemme näitä yrityksiä rakenneosien ja järjestelmien kehittelyssä ja nykyisten tuotteiden tuotekehityksessä sekä ulkoisten yhteistyösuhteiden koordinoimisessa.
Yhteystiedot

   

Sivun alkuun