innevo consulting

Edellä muita parhailla tuotteilla
ja menetelmillä.

 

Innovaatiojohtajuus ei ole sattumaa, vaan se saavutetaan suuntautumalla strategisesti oikein ja toteuttamalla strategian mukaiset toimenpiteet johdonmukaisesti koko yrityksen tasolla.

 
 

Haluatko nousta keskinkertaisuudesta huipulle?

Innevo consulting on osaava yhteistyökumppani teknologisissa tuote- ja prosessi-innovaatioissa.


  Palvelujemme avulla varmistat sen ydinosaamisen, jota tarvitset innovaatiojohtajuuden saavuttamiseen omalla tuotantoalueellasi.
Well-chosen market positioning and targeted product development are bearing columns of a company-specific innovations management system
 
  • Valitse keinot, jotka sopivat yrityksellesi, jotka on suunnattu markkina-alueellesi ja jotka auttavat saavuttamaan tavoitteesi realistisessa ajassa.
  • Autamme innovaatioprosessin suunnittelussa, muotoilussa ja toteutuksessa
  • Resurssien oikeanlainen panostus ja yrityksen kestävä taloudellinen menestys on turvattu.
Saat kauttamme käyttöösi valtavan määrän tietoa, kokemusta ja kansainvälisiä kontakteja, joita meillä on puolijohdeteknologiasta, mikrosysteemitekniikasta, nanoteknologiasta, muilta uusilta teknologian aloilta sekä prosessien ja markkinoinnin hallinnasta. Tutustu verkkosivustoomme saadaksesi hyvän ensivaikutelman siitä, kuinka voit innevon avulla saavuttaa kestävän innovaatiojohtajuuden ja hyötyä siitä.


Semiconductors, Microsystems, Nanotechnology, Emerging Technologies
© Hahn-Schickard-Gesellschaft
 

Tietoja innevo consultingista

Osaamisalueemme

   

Sivun alkuun

 
Ajankohtaista

Näytä kaikki tiedotteet...